Der hygges til den årlige firmajulefrokost

Gode tips til planlægning af den perfekte firmajulefrokost

En firmajulefrokost er ikke blot den årlige sammenkomst, hvor man ser sine kollegaer blive fulde. Nej, det skal være en hyggelig stund, hvor alle kan være med – og hvor der også er spændende underholdning. Altså, ved siden af al den gode mad, der også hører sig til. Tag et kig, og lad dig blive inspireret til at få den hyggeligste julefrokost, hvor alle er i god stemning.

Søger du råd, tips eller bare gode ideer til, hvordan du skal holde din julefrokost? Så se med her. Her er opstillet en række gode råd, som kan give dig og dine kollegaer den bedste firmajulefrokost i mange år.

Overvej om en samlet pakkeløsning er bedst for jer

Hvis din firmajulefrokost ikke skal holdes hjemme i firmaet eller i et lånt lokale, så kan den også rykkes ud. Der findes mange forskellige udbydere af julefrokoster til firmaer, som sørger for alt fra A-Z for jer. Det eneste der kræves er, at man booker i god tid, så der ikke er optaget i sidste øjeblik.
Et god råd er, at bruge noget tid på at undersøge de forskellige udbydere, inden man takker ja. Kig blandt andet på størrelsen af lokalet, prisen, hvad der serveres og om der er underholdning inkluderet. Der findes forskellige pakker i forskellige prisklasser. Det handler blot om at finde den helt rigtige til dig og dine kollegaer.

SuperEvent.dk tilbyder firmajulefrokoster, der er fyldt med gode ideer til anderledes julefrokost underholdning i 2015 og der er mange forskellige pakkeløsninger at vælge mellem. Det kan stækrt anbefales at se nærmere på SuperEvent.dk’s pakkeløsninger med lækker mad og underholdning inkluderet.

Brug tid på at lave en god invitation

Invitationen til firmaets julefrokost har også en vigtig rolle for hvor mange der har lyst til at deltage. Et godt råd er at bruge lidt tid på at gøre designet flot, julet og spændende. Fortæl i invitationen om maden, drikkevarerne, musikken og underholdningen – hvis der er arrangeret dette. På denne måde bliver interessen øget og man kan være sikker på større mødetal, frem for hvis invitationen blot er en kedelig mail i ’Comic sans’ med en dato og lokation. Den gode stemning skal allerede mærkes når invitationen bliver åbnet af dine kollegaer.

Få underholdingen på plads

Underholdning til en firmajulefrokost kan være altafgørende for at aftenen arter sig til UG. Der findes et hav af forskellige slags underholdning, som man kan booke udefra. Et godt råd er, at man eventuelt selv kan stå for underholdningen og finde på noget sjovt, der inddrager kollegaerne. Det har nemlig vist sig at inddragelse i underholdning gør, at flere synes det er sjovt. For eksempel kunne man lave et jule-teater-spil, hvor forskellige kollegaer fik fjollede kostumer og replikker. En anden ide kunne være, at en kendt julesangs tekst blev omskrevet, så den handlede om arbejdspladsen – dette giver et frisk pust og en hyggelig form for underholdning.
Endelig kan det også være en god ide at tage “ud af huset” for underholdningsdeling og så indtage maden andetsteds.

Hvor skal julefrokosten holdes?

Dækket op til firmajulefrokost i festsalDet er ikke alle virksomheder, der har plads til at holde en firmajulefrokost – men frygt ej, der er masser af hjælp at hente. Der findes utallige lokaler, der kan passe netop til dig og dine kollegaer. I stort set alle byer findes forsamlingshuse og i større byer er der mange forskellige slags af lokaler – og i alle prisklasse. Et godt tip er, at se sig omkring inden man vælger et lokale. Hvorfor betale for meget for det samme? Det er altid i orden at takke nej, selvom man har set lokalet – husk på dette. Intet binder uden en underskrift.
Det kan også være, at I ikke selv vil afholde arrangementet, men hellere holdet det på en restaurant eller lignende sted.

En god firma julefrokost behøver altså ikke at være besværlig. Med ovenstående gode råd bør du være godt klædt på til at holde et brag af en fest. Alle dine kollegaer vil synes godt om det og der er mange forskellige gode måder at inddrage alle på.
Hvad end du vælger selv at arrangere, om du sætter dine kollegaer til at hjælpe eller om du vælger at få en helt anden til det – så kan du med være sikker på at få en rigtig hyggelig aften i selskab med dine glade kollegaer.

Nyd juletiden og kom rigtig godt ind i det nye år!