Smar jakkesæt med accessories

Modeslips.dk – Slips og butterflys i høj kvalitet til lave priser

Kvalitetsslips til billige penge

Den danske webshop modeslips.dk er af sine mange kunder blevet blåstemplet som en del af den absolutte elite inden for salg af kvalitetsslips og -butterflys til fornuftige priser. Webshoppen tilbyder et overvældende sortiment ikke kun af slips og butterflys, men også manchetknapper, slipsenåle, lommeklude og børneslips. Du har således mulighed for at købe hele gentleman-pakken, når du handler på modeslips.dk. Men det er ikke kun på sortimentet, webshoppen gør sig bemærket, det er i høj grad også deres fokus på god kundeservice, hurtig levering og varierende prisklasser, der giver dem topkarakter hos deres tilfredse kunder.

Farver og mønstre for enhver smag

På modeslips.dk er udvalget af slips, butterflys, manchetknapper, charmeklude og slipsenåle både stort og mangfoldigt. Produkterne fås i mange forskellige farver, størrelser og mønstre. Siden tilbyder således blandt andet de tidsløse, klassiske udgaver til brug på arbejde eller til formelle begivenheder, hvor du helst skal se helt skarp ud. Herunder skal det nævnes, at webshoppen er særdeles leveringsdygtig, når det gælder de moderigtige smalle slips, der er en del af tidens trend. De fås ligeledes i et hav af forskellige farver og mønstre. Når det skal være mere festligt, findes på siden også de mere gakkede modeller med sjove mønstre til dig, der tør skille dig lidt ud. Ikke nok med et udvalg der favner bredt, dertil tilbyder webshoppen lige prikken over i’et, når du trækker i jakkesættet. Det handler om detaljen, det handler om at binde slipset eller butterflyen, så det sidder, som det skal. Det hjælper modeslips.dk dig med igennem en udførlig slipseguide, der trin for trin guider dig igennem processen.

Herre mode du har råd til

På modeslips.dk arbejdes der i høj grad efter mantraet ”høj kvalitet til lav pris”. Webshoppen stræber således efter at give dig det bedste produkt både i henhold til design og kvalitet, men også til den bedste pris. Surfer du rundt på siden, finder du hurtigt ud af, at der ikke findes produkter til over 199 kr. Det handler på modeslips.dk om at tilbyde kunden en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet. Det er netop én af de kvaliteter, der gør, at tilfredsheden hos webshoppens kunder er exceptionelt stor.

100 % tilfredshedsgaranti

Ser man bort fra kvalitetsprodukter til lave priser, er professionel kundeservice og fornuftige leveringsbetingelser helt afgørende for driften og populariteten hos enhver webshop. Denne påstand må siges også at gøre sig gældende for medvinden på modeslips.dk. Webshoppens medarbejdere sidder klar både på telefon og mail til at give hjælp og rådgivning i forbindelse med din ordre. Dertil skal det nævnes, at shoppen tilbyder hurtig levering på omtrent 1-2 hverdage, fra du har bestilt din ordre, til den leveres på din adresse. Og det er endda helt gratis. Er du ikke tilfreds med dine køb, har du til enhver tid 14 dages fuld returret. Modeslips.dk kan således stå inde for en 100 % tilfredshedsgaranti, hvilket i særdeleshed kommer til udtryk i kundernes ekstraordinært gode anbefalinger på trustpilot.com.

Tryg og sikker betaling

Man skal generelt være opmærksom på tvivlsomme hjemmesider og betalingsmetoder, når man handler på nettet. Hos modeslips.dk bliver der gjort et særligt stort nummer ud af, at sikkerheden af sidens betalingsløsninger er fuldstændig skudsikker og i overensstemmelse med gældende internationale standarder for håndtering af kreditkort. Websitet bruger QuickPay, der er godkendt af Nets og PCI-certificeret som betalingsløsning. Du kan derfor være helt tryg ved at foretage dine køb på modeslips.dk.